Нова Школа Розклад — складання розкладу та адміністрування замін

Швидка допомога Заступникам з НВР

Перша українська онлайн програма автоматизованого складання розкладу уроків вже у школах м. Рівне, м. Луцьку, м. Львова, м. Березне та м. Володимирець. 

Розробка велася у тісної співпраці колективу програмістів підприємства Нова Школа та групи завучів – практиків, що надало програмі помітних переваг порівняно з аналогами:

Онлайн-режим:

Наша Програма перша, що працює в онлайн-режимі, що забезпечує всі переваги хмарних технологій. Швидкий доступ до програми з будь-якого пристрою: комп’ютера, планшета, мобільного телефону. 

Матриця введення даних:

Всі необхідні дії з первинними даними відбуваються наочно, в єдиному вікні Введення даних – Це надає користувачам максимальну гнучкість та комфорт при створенні розкладу та планування навантаження вчителів, відображаючи всі індивідуальні особливості освітнього процесу у закладі як то методичні дні

та можливі часи для викладачів з неповною зайнятістю.

Альтернативний алгоритм:

Алгоритм складання розкладу інтуїтивно зрозумілий і максимально наближений до ручного методу складання розкладу, що робить програму досить легкою для користувачів будь якого рівня володіння комп’ютером. 

Усі типи розкладів:

Редагування розкладу виконується з використанням спеціальних інструментів, що робить процес швидким і зручним, незалежно від типу розкладу (річного, семестрового), кількості змін або днів, а також структури класів (групи в один час, міжпредметний поділ та інше)

Наші пілотні користувачі у захваті від можливостей програми – схоже програмі вдається виконувати роль корисного інструменту для шкільних адміністраторів та заступників з НВР. Швидке виявлення оптимального варіанту розкладу для всіх учасників навчального процесу значно спрощує процес організації уроків та забезпечує максимальний комфорт для всіх учасників шкільного життя. 

Сподіваємось на плідну співпрацю з вами, шановні Заступники з НВР. У Вас є можливість безкоштовно спробувати повний функціонал програми. Зареєструйтесь та подивіться власнооч, який чудовий інструмент створено для полегшення вашої праці.