Нова Школа Розклад — складання розкладу та адміністрування замін

Модуль замін вчителів

Презентовано нову версію програми – додано модуль замін вчителів.

Заміни можуть бути запланованими або виникати спонтанно в зв’язку з різними обставинами. Незважаючи на їхню природу, вони є важливою складовою шкільного життя, яка допомагає забезпечити продовження навчання і збереження ритму навчального процесу.

Для зручного адміністрування замін вчителів, ми розробили спеціальний модуль і кілька варіантів журналів замін, включно з журналом для звітування в бухгалтерію. Це забезпечує ефективне управління та підтримує надійну систему документації в закладі освіти.

Новий функціонал програми дозволяє заступнику з НВР простим перетягуванням картки уроку з вчителя до вчителя організувати заміну як по предмету, так і на інший предмет у разі потреби.

Для зручності адміністрування розроблено індикацію кольором. Коли ви зсуваєте картку з місця в розкладі певного вчителя, ви миттєво побачите підсвічені місця в розкладах інших вчителів. Нові місця для картки не призведуть до конфліктів за будь-яким із параметрів розкладу і одразу ж загоряться спеціальним підсвічуванням.

Також впроваджено хронологічний режим розкладу. Режим дозволяє організовувати заміни у певному періоді, не зачіпаючи загальну структуру розкладу.

Програма надає можливість швидкого аналізу щойно зробленої заміни у формі “Виписка по заміні” та редагування даних з урахуванням всіх аспектів у формі “Журнал замін”. Форма друку журнала відповідає офіціальним вимогам, що знову економить ваш час при адмініструванні шкільного розкладу.

 

Ніяких додаткових платежів для наших користувачів – модуль замін входить у ціну річного доступу до програми Розклад Нова Школа.