Нова Школа Розклад — складання розкладу та адміністрування замін

Відкрито Курс Підвищення Кваліфікації

Сертифікат Онлайн розклад - як інструмент сучасного заступника з НВР - 222
Відкрито Курс Підвищення Кваліфікації. Новини Розклад Нова Школа

Шановні заступники директора школи з НВР, директора шкіл, інші педпрацівники, причетні до складання розкладу.

Відкрито запис на наш Курс підвищення кваліфікації педагогічних працівників “Онлайн розклад як інструмент сучасного Заступника з навчально-виховної роботи”

Сучасний цифровий розклад – потужний інструмент керування інформацією та комунікаціями між всіма учасниками освітнього процесу. Сучасний заступник з НВР стає в таких умовах основним модератором інформаційних потоків у школі та у спільноті навколо.

Цифровий розклад – це не инстаграм, програма є достатньо складною на перший погляд, але кожен окремий крок не такий вже й лякаючий. Ми створили для Вас структуру курсу, яка покроково повторює процес створення та адміністрування розкладу.

Також – Ви навчатиметесь на реальних даних вашого закладу. Результатом буде повноцінний розклад, який ви зможете використовувати в своїй роботі.

Чи повністю курс безкоштовний? 

Матеріали курсу, створення профілю закладу – безкоштовно. Можливість спілкування з методистами також не залежить від статусу курсанта. Платно, за Вашим бажанням, Ви можете отримати Сертифікат Підвищення Кваліфікації 0,5 кредиту ЄКТС. 

Більше інформації про курс – на нашому сайті за посиланням

 

Важливо ! Всі дані зберігаються в системі. Якщо ви приймаєте рішення стати нашим користувачем, вам вже не потрібно буде знову налаштовувати школу.